Flygfoto med UAS (drönare)

Vi använder oss av UAS eller drönare. Med hjälp av dessa så kan vi fotografera och filma ifrån alternativa vinklar. Vi kan också nå höjder som ger en helt annan överblick.

Vi har givetvis tillstånd ifrån Transportstyrelsen för kommersiell verksamhet med UAS i hela Sverige och vi har försäkring för arbete med UAS som gäller i hela Europa.

Dubbelkommando, vi kan flyga vår drönare i 1+1, detta tillåter att en person flyger drönaren och en person sköter gimballen med kameran.

Vi besiktigar ert projekt, effektiva lösningar för industri och bygg.

 

Flygfoto med licens

 

DJI Zenmuse X5

 

Vi kan utföra konstruktionsbesiktningar

 

Ge en överblick till konstruktions flöden

1
1

Tidseffektiva lösningar

Varför UAS

En drönare kan med fördel användas vid översyn, okulärbesiktning av konstruktioner och byggnader. I många fall är det mycket mer ekonomiskt och tidseffektivt än att behöva använda t.ex skylift eller saxlift.

Vi kan också ta bilder av byggplatser ifrån höjd för att ge en annan överblick, samt ge kunden tillgång till material för att lättare kunna framställa skisser för planering av deras arbete.

Efter utförd besiktning är skadan dokumenterad och kunden får den som en digital fil för framtida bruk.

Du kan boka oss här

Läs mer om vår drönare DJI Inspire 1

 Micro 4/3

Vår drönare använder en bildprocessor som är i storleken Micro 4/3, detta möjliggör att vi kan använda “vanliga” objektiv. Detta ger bättre bildprestanda, skarpare filer och fler megapixel.

Säkerhet

Optical Flow-teknologi som använder en speciell kamera och ljudvågor. Detta gör att Dji Inspire 1 Pro kan vara stilla i luften, stanna när vi släpper kontrollerna och svara på dina kommandon detta tillsammans med GPS gör flygningen stabil och säker.

DJI Ispire 1 Pro

Den UAS som vi oftast använder är en DJI Inspire 1 Pro. Den är snabb, har väldigt bra integration för sändning av bild till marken och flyger säkert med hjälp av flera säkerhetssystem.

Filma i 4K från luften DJI Inspire 1 har möjlighet att ge kristallklara bilder och filmer från luften tack vare den avancerade kameran. Gimbal-stativet är en välutvecklad bildstabilisator som kommer att ge dig stabila och jämna bilder och filmer i vilket flygförhållande som helst.

Den spelar in video i 4K i 24-30 bilder per sekund eller 1080p i 24-60 bilder per sekund.

Dubbelkommando Drönaren är utrustad med dubbla kontroller så att en person kan flyga och en person kan koncentrera sig till 100% på att fånga rätt ögonblick, detta genom att styra kameran i önskade riktningar.

  • Modell: Zenmuse X5 Pro
  • Upplösning: 16 MP
  • Sensor: CMOS Micro 4/3
  • Ljusstyrka: f/1,7-16
  • Utbytbar optik (Micro 4/3)
  • Många inställningsmöjligheter

Flygsäkerhet

När vi flyger med våra drönare är den säkerhet prio-1. Vi strävar efter att flyga när vädret är som bäst, lämpar sig som bäst för flygning. Vi flyger därför inte i regn, åska eller när det blåser med än 9 m/s.

Vi flyger inte över platser där människor befinner sig utan att först ha kontrollerat detta.

Säkerheten kommer först.

Kontrollzoner

Vi flyger våra drönare så att de är  inom synhåll, detta för att inte sätta egendom eller människor i fara. Vi flyger inte nära flygplatser, inom så kallade Kontrollzoner. Här kan ni se om er tilltänkta location ligger inom en kontrollzoon. Om uppdraget kräver att vi flyger i en kontrollzon så kontaktar vi  givetvis berörd flygplats/flygtorn för att få godkännande att flyga i luftrummet.

Vi har tillstånd för vår flygning ifrån Transportstyrelsen och är försäkrade av Inter-Hannover

Galleri