Flygfoto med drönare

Vi har flerårig erfarenhet av arbete med drönare. Vi skapar foto och film med högsta kvalitet.

Med hjälp av drönare så kan vi  på ett kostnadseffektivt sätt fotografera och filma ifrån alternativa vinklar. Vi kan också nå höjder som ger en helt annan överblick, detta lämpar sig mig mycket väl för byggprojekt och vida vyer.

Tillstånd och försäkring

Vi har givetvis tillstånd ifrån Transportstyrelsen för kommersiell verksamhet med drönare och vi har försäkring för arbete med drönare som gäller i hela Europa.

 

 

Flygfoto med licens

 

DJI Zenmuse X5

 

Vi kan utföra konstruktionsbesiktningar

 

Ge en överblick till konstruktions flöden

1
1

Kostnadseffektiva lösningar

Därför skall ni använda bilder tagna med drönare

Med drönare utför man enklare översyn, okulärbesiktning och kontroll av konstruktioner och byggnader. I många fall är det mycket mer ekonomiskt och tidseffektivt än att behöva använda t.ex skylift eller saxlift.

Hur ser utsikten ut ifrån 13:e våningen?

Vill ni visa utsikten ifrån huset innan det är byggt? Vi kan också fotografera byggarbetsplatser ifrån höjd för att ge en annan överblick, samt ge kunden tillgång till material för att lättare kunna framställa skisser för planering av deras arbete.

Du kan boka oss här

Läs mer om vår drönare DJI Inspire 1

Bygg & konstruktion

Med flygfoto och film ifrån luften så kan vi på ett bra sätt ge er en fantastisk överblick över större områden. Vi levererar bilder till både arkitekter och entreprenörer.

Turism & event

Vi fotograferar vyer som säljer eller fångar film och vackra bilder ifrån event.

Reklam

Vi kan filma både ifrån marken och luften. Rörlig bild, video är en av de markandsförings strategier som senaste åren vuxit snabbast.

DJI Ispire 1 Pro

Den UAS som vi oftast använder är en DJI Inspire 1 Pro. Den är snabb, har väldigt bra integration för sändning av bild till marken och flyger säkert med hjälp av flera säkerhetssystem.

Filma i 4K från luften DJI Inspire 1 har möjlighet att ge kristallklara bilder och filmer från luften tack vare den avancerade kameran. Gimbal-stativet är en välutvecklad bildstabilisator som kommer att ge dig stabila och jämna bilder och filmer i vilket flygförhållande som helst.

Den spelar in video i 4K i 24-30 bilder per sekund eller 1080p i 24-60 bilder per sekund.

Dubbelkommando Drönaren är utrustad med dubbla kontroller så att en person kan flyga och en person kan koncentrera sig till 100% på att fånga rätt ögonblick, detta genom att styra kameran i önskade riktningar.

  • Modell: Zenmuse X5 Pro
  • Upplösning: 16 MP
  • Sensor: CMOS Micro 4/3
  • Ljusstyrka: f/1,7-16
  • Utbytbar optik (Micro 4/3)
  • Många inställningsmöjligheter

Flygsäkerhet

När vi flyger med våra drönare är den säkerhet prio-1. Vi strävar efter att flyga när vädret är som bäst, lämpar sig som bäst för flygning. Vi flyger därför inte i regn, åska eller när det blåser med än 9 m/s.

Vi flyger inte över platser där människor befinner sig utan att först ha kontrollerat detta.

Säkerheten kommer först.

Kontrollzoner

Vi flyger våra drönare så att de är  inom synhåll, detta för att inte sätta egendom eller människor i fara. Vi flyger inte nära flygplatser, inom så kallade Kontrollzoner. Här kan ni se om er tilltänkta location ligger inom en kontrollzoon. Om uppdraget kräver att vi flyger i en kontrollzon så kontaktar vi  givetvis berörd flygplats/flygtorn för att få godkännande att flyga i luftrummet.

Vi har tillstånd för vår flygning ifrån Transportstyrelsen och är försäkrade av Inter-Hannover

Galleri