Leveransinformation för företagskunder

Inget finstilt

Vi är stolta över oss och det arbete vi utför. Här kan du som företagskund läsa information om våra leveranser, betalning mm. Vi har ingen liten text, inga luriga avtal. Vi vill att allt skall vara glasklart.

 

Filmproduktion

Info-reklam, företagsfilm vissa budskap är enklare att förmedla med rörlig bild.

 

KinoFlo

Professionella fastljuslösningar

 

Företagsfilm

Ett bra sätt att binda era kunder, våga visa hur ni tillverkar deras dröm produkter

1
1

Moms

 Moms tillkommer på alla tjänster som vi levererar till företag. Vi förbehåller oss rätten att använda bilder från fotograferingar till vår portfolio och blogg samt Facebook/ Instagram om inte annat är överenskommet.

Fri användning

Fri användning under obegränsad tid. För att underlätta för er som företagskunder så levererar vi bilder som ni får rätten att använda fritt under obegränsad tid. Detta gäller för er som köpare till bilderna, detta kan inte överlåtas/ säljas till tredje part utan att detta beställs i samband med att ni bokar oss.

Milersättning

Om platsen för fotograferingen är mer än 10km ifrån Göteborg eller Kungälv tillkommer milersättning med 45kr/ mil efter första milen. Timdebiteringen startar när vi utgår ifrån vår studio.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt om inte annat kommuniceras 10 arbetsdagar. Expressleverans går i många fall att boka mot ett extra tillägg. Om du önskar expressleverans bör detta bokas innan vi utför er fotograferingen. Pris för expressleverans beror på storleken av leveransen.

Vi lämnar gärna en offert på önskat arbete

Har ni ett jobb som ni vill att lämnar en offert på, kontakta oss så återkommer vi snarast

Kontakta oss

Se vad andra kunder tycker om oss

Nyrelease av vår hemsida, vi firar med två erbjudanden för våra kunder

Boka verksamhetsfoto nu

Boka verksamhetsfoto nu

Premiärerbjudande,

För att fira nyreleasen av vår hemsida så har vi fram till 31december erbjudande på verksamhetsfoto.Vid köp av 4st bilder får ni 6 bilder till priset av 4bilder.

Boka industrifoto nu

Boka industrifoto nu

Premiärerbjudande

För att fira nyreleasen av vår hemsida så har vi fram till 31december erbjudande på industrifoto.Vid köp av 4st bilder får ni 6 bilder till priset av 4bilder.

Bilder som vi nyligen producerat åt företag