Leveransinformation för privatpersoner

Inget finstilt

Vi är stolta över oss och det arbete vi utför. Här kan du som privatkund läsa information om våra bildleveranser, betalning mm. Vi har ingen liten text, inga luriga avtal. Vi vill att allt skall vara glasklart. Här kan ni läsa om våra priser, vårt arbetssätt, våra bildleveranser och våra tillval.

Kvalitet

Våra kunder väljer oss för att vi levererar kvalitet och tidlösa bilder. Vi är yrkesfotografer och använder yrkesutrustning, dvs kameror och optik som är utvecklade för att leverera på topp dag efter dag.

Toppbetyg

Vi har sedan vår start alltid haft kunden i fokus, det är lätt att säga men svårare att leva upp till. Men för oss har det alltid varit en självklarhet, detta har våra kunder värdesatt och vi är glada att de ger oss toppbetyg. Läs gärna vad våra kunder säger om oss under “kunders ord om oss”.

 

Barnfoto när kvalitet är viktigt

 

Familjefoto med fokus på er

 

Djurfoto

 

Bröllopsfoto, när ni vill ha bilder med rätt känsla

 

Bloggfoto, vi hjälper dig med bra bilder

 

Porträttfoto, låt oss porträttera dig.

1
1

Före fotograferingen: Så pratar/ skrivs vi om hur ni vill ha er fotografering.

Efter fotograferingen: Så får ni välja vilka bilder ni önskar beställa, om fotograferingen utförts på av kund vald plats så får ni istället en länk där ni hemma i lugn och ro kan se och välja bilder via dator.

Betalning: Hos oss kan du betala med kort (iZettle) samt Swisch. Vi tillämpar 10-dagars kredit vid fakturering. Vid utebliven betalning vidtas rättsliga åtgärder. Detta ses även som otillåten användning/ spridning av upphovsrättsskyddat material och debiteras i enlighet med SFF´s avtal för olovlig användning/ spridning upphovsrättsskyddat material.

Instagram +: Som pluspaket till den vanliga leveransen så kan man även välja bilder anpassade för Instagram, dessa är då storleksanpassade för Instagram. Kostnaden för instagrambilder är + 40kr/bild. Obs detta är ett tillval till en normal leverans, det går inte att endast köpa bilder för Instagram.

Svart/vitt: Som pluspaket till den vanliga leveransen så kan ni även välja bilder i anpassad svart/vit färg. Dessa bilder är då manuellt justerade för att passa i svart/vitt.  Kostnaden för svart/vitt är + 20kr/bild. Obs detta är ett tillval till en normal leverans, det går inte att endast köpa svartvita bilder.

Bildpris: Utöver de digitala bilderna som ingår i våra fotopaket så kan ni givetvis köpa fler bilder ifrån er fotografering. Digitala bilder kostar 350kr styck, köper ni fler blir det billigare: 4 stycken för 1250kr, 8 stycken för 2400kr.

Bildleverans: Vi levererar alltid individuellt redigerade bilder, detta innebär att varje bild som ni som kund beställer kommer att redigeras individuellt för att uppnå maximal kvalitet. Detta för att ni som kunder skall få så vackra bilder som möjligt.

Filformat: Vi levererar som standard i filformatet JPG.

Leverans: Vid leverans får ni som kund en länk så att ni kan ladda hem era önskade bilder. I er leverans får ni två mappar med bilder, en mapp innehåller bilder anpassade för tryck samt en mapp med bilder anpassade för användning på webben.

Leveranstid: Leveranstiden är normalt om inte annat kommuniceras 10 arbetsdagar. Expressleverans går i många fall att boka mot ett extra tillägg. Om du önskar expressleverans bör detta påtalas vid bokningen av fotograferingen.

 

På bilderna som är anpassade för webb och Instagram är varje bild försedd med vår logo, den är placerad i ett av de nedre hörnen.

Om platsen för fotograferingen är mer än 10km ifrån Göteborg eller Kungälv tillkommer milersättning med 45kr/ mil efter första milen samt restidsersättning med 350kr/ timme.

 

Fotoutskrifter & prints: Digitala bilder i all ära, men visst är det roligt att ha vackra bilder på väggen eller i album.

Vi kan erbjuda utskrifter, vi samarbetar med vad som i våra ögon det bästa fotolabbet i Sverige. Tillsammans med dem kan vi erbjuda utskrifter i flera olika storlekar även canvastavlor samt bilder monterade på Cellpannå (kapaskiva).

Givetvis kan vi även montera på flera andra material som t.ex Plexiplast mm, fråga oss för mer information kring detta.

Dessa priser är utöver kostnaden för den digitala bildfilen. Här följer några priser på utskrifter på professionellt fotopapper med matt eller blank yta. Samtliga mått avser centimeter och avser styckpriser på lösa bilder, dvs. bilder som inte är monterade på något bärande material.

Vid beställning kan viss beskärning komma att ske för att passa vald storlek. För att undvika att bildens proportioner ändras kan det blir luft ovan/ under eller vid sidorna om bilden, dessa kan vi skära bort åt er.

Normal leveranstid för utskrifter är ca 2-4 arbetsdagar (innan vi har dem hos oss, sedan tillkommer leveranstid och porto om vi skall sända bilderna till er.)

Storlek & Pris

10×10     20kr


10×13      20kr


10×15      25kr


10×18      60kr


10×20      60kr


10×25       75kr


15×21 (A5)   100kr


20×30            170kr


Storlek & Pris

21×30 (a4)     170kr


24×30      190kr


30×45      200kr


40×50      330kr


50×70      380kr


50×75       400kr


50×90      550kr


70×100      700kr


Montage: Bilder monterade på bärande material så som cellpanå (Kapaskiva), Plexiplast eller bilder monterade i ram eller passpartou vänligen kontakta oss.

Dessa monteringar är ett exklusivt hantverk som vi gör hos oss med förstklassiga material.

Vill ni läsa om våra fotopaket & priser för privatpersoner

 

Priser

Decembererbjudande för våra privatkunder

Boka porträttfoto nu

Boka porträttfoto nu

Premiärerbjudande

Premiärerbjudande på porträttfoto.
För att fira att vi nu lanserat vår nya hemsida så bjuder vi på 2 extra bilder samt en print i storlek 10x20cm.

Boka barnfoto nu

Boka barnfoto nu

Premiärerbjudande

Premiärerbjudande på barnfoto.
För att fira att vi nu lanserat vår nya hemsida så bjuder vi på 2 extra bilder samt en print i storlek 10x20cm.

Bilder som vi nyligen producerat åt privatpersoner