Bröllopsfilm

Vi kan hjälpa er med både bröllopsfilm och bröllopsfoto. Vi hjälper er skapa oförglömliga minnen som varar länge.
Dokumentärstil eller med sagostil det väljer ni.
Allt handlar om att ni skall få en så fin bröllopsdag som möjligt, så vi anpassar oss efter hur er dag och planering ser ut. Vi kan följa er från morgon till kväll, eller från och till den tid ni önskar. Innan har vi ett möte där vi pratar om vilka moment ni önskar att vi baserar eran bröllopsfilm på, allt för den individuella anpassningen.
Vi har två olika paket med bröllopsfilm som in som ni, kära brudpar kan välja på.

Våra bröllopsfilmspaket

Bröllopsfilm Silver

Bröllopsfilm Silver, detta filmpaketet går att välja till bröllopsfoto Silver & Silver+. (Dvs du kan inte köpa detta filmpaketet löst)
Film av de gyllene ögonblicken, vi pratar innan om vilka moment som är viktiga för just er.
Slutprodukter: Highlite reel 15s, Highlite reel 59s samt hela vigseln inklusive ljud.

Pris: +4995kr

Bröllopsfilm Guld

Bröllopsfilm Guld, detta filmpaketet går att välja som fristående paket eller i kombination av våra bröllopsfoto-paket. Vi filmar de gyllene ögonblicken, vi pratar innan om vilka moment som är viktiga för just er.
Slutprodukter: Highlite reel 15s, Highlite reel 59s, Highlite reel 180-240s samt hela vigseln inklusive ljud.

Pris: 7500kr

Så här arbetar vi på Amplifyphoto med Bröllopsfilm

Vi strävar alltid efter att skapa vackra minnen, oavsett om det är film eller stillbild. När ni bokar oss för att hjälpa er med bröllopsfilm så ingår ett kostnadsfritt möte, fysiskt eller digitalt. På mötet lär vi känna varandra och vi lyssnar på era önskemål och presenterar idéer. Allt för att ni skall få en så vacker dag och bröllopsfilm som möjligt.
Alla människor är olika, även så alla bröllopspar, man har olika önskemål och olika hållpunkter för den stora dagen.
Under vårt möte går vi igenom alla era tankar och sätter upp en plan för just ert bröllop.

När det börjar närma sig den stora dagen hörs vi på telefon eller mail och går igenom alla detaljer igen, och ser om det uppkommit några ändringar.
Den stora dagen är äntligen här, vi möter er på planerad plats och tid och tillsammans med er skapar vi oförglömliga minnen.

Bröllopssmink och bröllopsuppsättning

Vi kan hjälpa er med nästan allt, ja nästan. Vår MUA (makeup artist) är extremt duktig, bröllopsmakeup är inte något undantag.
Hon har över 15-års erfarenhet av bröllopsmakeup och styling av hår. Camilla hjälper er antingen i vår studio eller på en plats som passar er, allt för att ni skall få en så bekymmersfri bröllopsdag som möjligt.  Camilla går tillsammans igenom hur ni önskar hår och smink, ni kanske har inspirationsbilder, eller kanske bokar en test-sminkning.
Camilla kan sedan följa med ut på fotograferingen, om det är så att det behövs touch-ups, allt beror på hur er dag är planerad och givetvis, efter era önskemål.
Tillsammans är vi ett sammansvetsat team som har arbetar många timmar tillsammans, allt från bröllop till reklamfilm. För oss handlar det om att skapa en härlig atmosfär där alla skall trivas, det är då man skapar bäst minnen, och film så klart.
Det är ju viktig att ni har tid att njuta av dagen också.

Bröllopsbuketten och bröllopsdekorationer

Vi har ju berättat att vi kan hjälpa er med nästan allt, och det är ju sanning. En god vän till oss, som vi ofta samarbetar med är en väldigt duktig florist. Hennes butik heter Vita Fläckens Blommor (ligger i Kungälv). Hon kan binda helt fantastiska bröllopsbuketter och är väldigt duktig på att ta fram bröllopsdekorationer av blommor och blad. Så tillsammans kan vi se till så att ni slipper ytterligare lite stress. Tänk att sitta och bli sminkad samtidigt som blommorna kommer levererade rakt till dig i sminkstolen.
Petra och hennes duktiga kollegor är grymma på att binda och ta fram både stora och små dekorationer, allt från små buketter till altargången till stora pampiga blombågar och väggar av blommor.
Allt för en oförglömlig upplevelse.
Kan det bli enklare, knappast. Allt för att ni skall få en så smidig och rolig dag som möjligt.

Bröllopslokal och festlokal

Sista stora och viktiga biten som skall på plats, bröllopslokal och festlokal. Vi har arbetat med att bröllopsfilm och bröllopsfoto sedan 2009, så vi har varit på ganska många olika platser och lika många olika lokaler.
Det finns de lokalerna som skiljer site lite extra ifrån mängden. Platsen, maten, personalen och omgivningen. När allt klickar och man bara kan njuta av det goda livet. En sådan lokal och plats är Marstrands Havshotell. Den vackra havsnära placeringen, hotellets många möjligheter och goda mat gör detta till ett mycket bra val av bröllopslokal.
Tänk bara att vigas i Marstrands kyrka, en härlig bröllopsfotografering/ bröllopsfilmning ute på klipporna för att sedan ta färjan över till hotellet för en god middag och en oförglömlig bröllopsfest. Gänget på hotellet kan skräddarsy bröllopspaket på många olika sätt, perfekt för både mindre och större bröllop. Kontakta Marstrands Havshotell här.

Ta gärna en titta i några av våra andra portfolios

 Bröllopsfoto

Gravidfoto

 Barnfoto

 Familjefoto