Om Amplifyphoto

Söker ni fotograf för porträttfotografering, produktfotografering eller kanske till matfoto? Letar ni efter en pålitliga och kreativa fotografer för reportagefoto eller reklamfoto? Behöver ni hjälp med företagsfilm, reklamfilm eller kanske en digital införsäljning.
Då har ni kommit rätt.

Amplifyphoto grundades 2010 av mig, Markus. Nu över 10år senare så är vi två engagerade fotografer/ filmare och en MUA.
Så oss som du kan träffa här är: Markus, Liam och Camilla.

Vår studio, Amplifystudios är en modern fotostudio i Kungälv. Den enda fotostudion med cyclowall i Kungälv och en av få med stor cyclowall i Västsverige.
Camilla är en fantastisk MUA som dessutom är duktig på hår styling, att vi 3 har arbetat många pass ihop gör att oss till ett grymt team.

personal porträtt på oss på amplify photo

Vad vi kan hjälpa er med.

Behöver ni nya personalporträtt, eller illustrerande bilder på er verksamhet till bokslut eller er hemsida. Har ni svårt att finna den rätta filmfotografen för er reklamfilm, info-reklam eller företagsfilm, kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er synas och nå ut till era konsumenter.
Vi utför porträttfotografering hos er som kund, eller så är ni välkomna till vår nybyggda fotostudio i Kungälv.

Helikopterfoto och flygfoto i Göteborg med omnejd, vi flyger med olika typer av drönare, från 249g och uppåt.
Vi har tillstånd för kommersiell flygning i Europa och är givetvis försäkrade.
Industrifoto med många möjligheter, allt ifrån manuell klättring till fotografering med drönare eller med radiostyrda markfordon.

Makeup och styling för foto och film samt bröllop.

Några exempel på vad vi är grymma på:
Företagsfilm, Reklamfilm, Info-reklam, Personalporträtt, Produktfoto, Interiörfoto, Drönarfoto, Drönarfilm, Flygfoto, Matfoto, Barnfoto, Gravidfoto, Djurfoto och mer.

Vill ni anlita oss som fotograf eller filmare, ta gärna en titt i vår portfolio och se om vår still passar er eller er kund.

Historia om oss.

Fotograf Markus Holm, jag startade Amplifyphoto 2009. Företaget är sedan starten registrerat hos bolagsverket och godkänt för F-skatt och moms. När jag bestämde mig för att starta mitt företag hade jag haft fotografi och bildspråk som mitt stora intresse under flera år.
Jag började fotografera musik (rockfoto) och actionsport, några år senare började jag även fotografera lifestyle och porträtt. Mina kunder var då tidningar och tillverkare av produkter. Åren bara flyger fram, nu är det 2022 och vi är 3 personer (och en hund) som arbetar på Amplifyphoto.

För oss betyder varje bild lika mycket, oavsett om det är Dave Grohl, Annika Sjöö eller en stor grävmaskin som står framför kameran.

Rätt kompetens för varje uppdrag, vid större jobb, eller mer krävande inspelningar förstärker vi med fler kameramän. Beroende på hur arbetsdagen ser ut är vi en eller fler personer, och ni kan boka vår MUA (Camilla) om ni önskar piffning eller stylning av hår.  Kontakta oss gärna om ni har frågor om priser, vårt arbete eller om ni vill anlita oss.

Vi är stolta över vårt arbete och värdesätter verkligen att vi har nöjet att arbeta med något som vi älskar och brinner för.
För oss är lagom och “okej” inte bra nog, vi vill skapa bilder och film med “wow-känsla”
Så vill ni ta steget från medel till “wow” så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.
Markus – Liam – Camilla

Det som driver oss

Det som började som ett stort intresse har nu över 10 år senare utvecklats till en livspassion och världens roligaste jobb.

Vi drivs av kreativitet, skapande och viljan att hjälpa våra kunder.
Detta tillsammans med ett brinnande intresse för teknik. Hos oss är varje fotografering en unik möjlighet att skapa fantastiskt innehåll. Ett innehåll som vi vill skall lyfta våra kunder till nya höjder.

Film – Foto – Drönare
Vi kan erbjuda våra kunder en brett utbud av kvalitetstjänster inom Film, Foto och Drönar-jobb. Dett är väldigt uppskattat av våra kunder, inte minst då det kan effektivisera deras fotograferingar.

Film
Vi filmar och producerar; Reklamfilm, Företagsfilm, Info-reklam, Upplevelsefilm.

Foto
Vi fotograferar bl.a. ; Porträtt, Verksamhetsbilder, Reklam, Reportage, Industri, Event, Mat, Dryck, Bröllop & Naturfoto

Drönare
Reklamfilm, Eventfilm, Eventfoto, Iindustrifoto, Inspektion, Naturfoto

Ta gärna en titta i några av våra andra portfolios

 Personalporträtt

Verksamhetsfoto

 Industrifoto

 Reklamfoto