Om Amplifyphoto

Fotograf/ filmare med egen studio i Kungälv. Arbetar där mina kunder behöver mig.

Ägare till Amplifystudios, en modern fotostudio i Kungälv. Den enda fotostudion med Cyclowall i Kungälv och en av få med stor cyclowall i Västsverige. I studion arbetar vi både med blixtljust och fastljus (tungsten och dagsljus). Mer information om studion kan ni finna här.

Söker ni fotograf för porträttfotografering, produktfotografering eller kanske till matfoto? Letar ni efter en pålitligt och kreativ fotograf för reportagefoto eller reklamfoto?

Vad vi kan hjälpa er med.

Behöver ni nya personalporträtt, eller illustrerande bilder på er verksamhet till bokslut eller er hemsida. Har ni svårt att finna den rätta filmfotografen för er reklamfilm, info-reklam eller företagsfilm, kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er synas och nå ut till era konsumenter. Vi utför porträttfotografering hos er som kund, eller så är ni välkomna till vår nybyggda fotostudio i Kungälv.

Helikopterfoto och flygfoto i Göteborg med omnejd, vi flyger med olika typer av Uas (multirotor helikoptrar). Vi har tillstånd för kommersiell flygning i Europa och är givetvis försäkrade. Industrifoto med många möjligheter, allt ifrån manuell klättring till fotografering med drönare eller med radiostyrda markfordon.

Vill ni anlita oss som fotograf eller filmare, ta gärna en titt i vår portfolio och se om vår still passar er eller er kund.

Historia om oss.

Fotograf Markus Holm, jag startade Amplifyphoto 2009. Företaget är sedan starten registrerat hos bolagsverket och godkänt för F-skatt och moms. När jag bestämde mig för att starta mitt företag hade jag haft fotografi och bildspråk som mitt stora intresse under flera år.

För mig betyder varje bild lika mycket, oavsett om det är Dave Grohl, Annika Sjöö eller en stor grävmaskin som står framför min kamera.

Rätt kompetens för varje uppdrag, vid större jobb, eller mer krävande inspelningar förstärker vi med fler kameramän. Beroende på hur arbetsdagen ser ut är vi en till två personer, jag och min medhjälpare (ass). Kontakta mig gärna om ni har frågor om priser, mitt arbete eller om ni vill anlita oss.

Vi är stolta över vårt arbete och värdesätter verkligen att vi har nöjet att arbeta med något som vi älskar och brinner för.

Ett stort tack

Vi riktar ett stort tack till följande företag för deras hjälp, support och fantastiska produkter

Canon CPS, Canon RCC, Autohallen i Stenungsund, Swedish Chameleon, Profoto, Scandinavian Photo i Mölndal, AmplifyMedia, Aifo AB, Inter Sonic AB, Suunto, Amersport, Rihno Camera Gear samt Orange Bikes UK.

Tack till dig som kund

Vi är inget utan er, så ett stort tack till våra nöjda och trevliga kunder. Några av de kunder vi nyligen haft nöjet att arbeta med

Amer Sports, GAC, GAC Logistics, FootBalance systems, Murbiten, Sun-Flex, Züblin Scandinavia, Easy Bake, Sunset Media, Kaenon, Sail-world.com, MJ Städ konsult, Soma Nordic AB, Autohallen i Stenungsund, CykelCity, Göteborgs Stadsmission, EAFS bygg och höghöjdsarbeten, Trädakuten AB, Tribe Piercingstudio, Mumien.se, Träningsmagasinet, Crossfit Kungälv, The Ark, Momentum Pictures, Festivalfoto, Goopy by Spot, Ojacobsson Skog & Grävtjänst, Naprapatkliniken Väst, Eco Taste, Restaurang Pater Noster, Sunes Fik, Nya Gråbo bagar´n, Gokartcentralen, Annika Sjöö, Fru Reinhold, Åsa Berggren, New Sweden MRT samt diverse internationella musikgrupper. Vi riktar också ett stort tack till alla privatpersoner och organisationer/ föreningar som vi haft nöjet att arbeta för. Vårt arbete syns i olika former världen över.

Lite mer om oss som arbetar på Amplifyphoto

Markus Holm

Har sedan barnsben varit intresserad av bild, intresset fördjupades när jag som tonåring började cykla mountainbike och åka snowboard. Började min resa inom yrkesfotografi i “rockfoto” kring 2007 följt av sportfoto. Det är otroligt roligt att ha möjligheten att arbeta med mitt största intresse. Gillar att skapa bilder som väcker intresse.

Brinner lite extra för Porträttfoto/ Personalporträtt, Produktfoto, verksamhetsfoto samt industrifoto.

Fotografering finns alltid i mina tankar.

Sara Carlsson

Började fotografera med systemkamera  på 90-talet, då mestadels porträtt och mountainbikecykling. Har nu vid sidan om fotografi ett brinnande intresse för mountainbikecykling. Fotograferar gärna utomhus i sol uppgång/ nedgång i motljus i en mix av befintligt ljus och blixtljus. Är barndomsvän med Markus, detta gör oss till ett superteam.

Fotograferar gärna gravida och barn. Fotograferar gärna utomhus men arbetar även i studio.

Brinner för detaljer och bildkomposition.

Några av de bilder som vi nyligen producerat