Amplifystudios

Vår fotostudio & filmstudio

Amplifystudios är en modern och nyligen inredd fotostudio i Kungälv. Med sina ca 150kvm så är studion den största fotostudion i Kungälv med omnejd. Studion är försedd med en takrigg för ljus, en stor Cyclowall. Blixtljus eller fastljus, både tungsten och dagsljus. Vi arbetar med KinoFlo, de är i våra ögon en av de främsta tillverkarna av armaturer för kontinuerligt ljus.

Hyra studion, det går att hyra studion för fotograferingar, för mer information om kring detta vänligen kontakta oss.

Vi har under åren använt oss av många olika produkter ifrån flera olika tillverkare. Allt testande i studio och ute på fältet har gett oss en stor erfarenhet om produkter. Våra produkttester kan ni läsa i vår blogg.

dessert uppläggning och kock som eldar

Cyclowall/ Infinitywall

Amplifystudios har en vit cyclowall som är ca 5,5m bred. För oss som både arbetar med film och foto är en cyclowall perfekt. Den är enkel att belysa så att man kan uppnå en sömlös vit bakgrund som är bredare än de traditionella pappersbakgrunderna.

Vi har även monterade pappersbakgrunder ifrån Colorama och Savage i följande bredder: 1,36m, 2,72 samt 3,5m. Vi brukar ha följande färger i de två bredare: Arctic White samt Grey. De smalare har vi i fler färger.

matfoto på tre olika drinkar på bardisk

Ljus

Blixtljus

Vi använder oss av blixtar ifrån svenska Profoto och Elinchrom. Vi har flera olika modeller, för att ha ett “ljus” för varje tillfälle. Vi har också ett stort och bra sortiment av ljusformare ifrån både Profoto Elinchrom.

 

Fastljus

Vi använder fastljus från Kinoflo, Ianero, Godox mf. I vissa lägen har fastljus många fördelar, vid film är det ett måste. Styrkan i Kinoflo är i våra ögon deras ballast som förenklat omvandla växelström till likström, så ljuset inte blinkar (för kameran). Detta är mycket värdefullt när man filmar med hög Fps.

Taksystem för montering av ljus, för att i största utsträckning slippa sladdar på golvet. Flera stora bomstativ, svart/ vita ljusavskärmare, Stora diffusers mm.

Vill du lära dig mer om fotografering i en kreativ miljö, boka då in dig på en av våra kurser “Amplifyworkshops” du kan läsa mer om dessa här.

Matfoto hos er

I köket, i matsalen eller kanske i vår studio. Vi är flexibla och vana att arbeta hos er som kund allt för att er fotografering skall fortlöpa så smidigt som möjligt och för att maten skall se så smakfull och fräsch ut som möjligt. Om det är mat uppläggningar som ni önskar foto hos oss så är ni varmt välkomna till vår studio.

matfoto på tre olika drinkar på bardisk

Priser och information

Information gällande matfoto

Här kan du se priser och information kring matfoto

Vi kan också hjälpa er med

 Produktfilm, info-reklam och företagsfilm

Vissa budskap är enklare att förmedla med film.

Bakom kulisserna

 Produktfilm, info-reklam och företagsfilm

Vissa budskap är enklare att förmedla med film.

Här kan ni se ett litet urval av matfoto som vi producerat

Ta gärna en titta i några av våra andra portfolios

 Personalporträtt

Verksamhetsfoto

 Industrifoto

 Reklamfoto