Filmproduktion, Reklamfilm och info-reklam

Vissa budskap är lättare att förmedla med rörlig bild.

Den pågående pandemin påskyndade den stora digitaliseringen. Vi har sedan pandemins utbrott haft en ett väldigt stor efterfrågan på våra filmtjänster.
För att kunnas möta denna efterfrågan har vi tagit fram några olika “färdiga” filmpaket.

Reklamfilm, info-reklam, produktfilmer eller företagsfilm. Ett av de populäraste sätten för företag att visa sina produkter och dess användningsområden. Många har idag lättare att ta till sig information via en film än flera sidor text.

Vi filmar och producerar film. Här kan ni se några smakprov ifrån vår filmproduktion. Reklamfilm och produktfilm, enkla budskap som når fram till din konsument. Vi har drönare, sliders, jibbar, gimballs vi har alltså både utrustningen och kunskapen för att lyfta er film till nya höjder.

Bland våra filmkunder hittar man små lokala företag, kommuner, stora svenska företag och stora internationella företag.
En av våra styrkor är att vi är duktiga på att anpassa oss efter kunders behov, allt för en så smidig produktion som möjligt.

Kontakta oss för mer information. 

 

Filmproduktion

Info-reklam, företagsfilm vissa budskap är enklare att förmedla med rörlig bild.

 

KinoFlo

Professionella fastljuslösningar

 

Företagsfilm

Ett bra sätt att binda era kunder, våga visa hur ni tillverkar deras dröm produkter

1
1

Reklamfilm skall kan vara enkelt.

Rörligt material till socialmedia, en kort presentation till LinkedIn eller en maffig och gripande reklamfilm.
Alla kunder har olika behov, för att göra det enkelt för er som kund till oss så har vi tagit fram ett enkelt upplägg.

Du kan läsa mer om dessa “färdiga paket” med reklamfilm nedan.

Reklamfilm Small

Ett perfekt paket för er som vill ha en snygg reklamfilm för Socialmedia. En effektiv process där vi utifrån era önskemål tar fram ett enklare manus och storyboard. Vi bokar en inspelning och spelar in hos er i 90minuter.

Manuset baseras på ca 15-20klipp. Längden på den färdiga filmen är 35 sekunder.
Ni kan välja bland musik som vi tagit fram.

Pris för reklamfilm small är 6995kr (ex.moms)

Reklamfilm Medium

Information om denna tjänst kommer inom kort

Reklamfilm Large

Information om denna tjänst kommer inom kort

Reklamfilm Xlarge

Information om denna tjänst kommer inom kort

Reklamfilm producerad för Sparbanken Orust

[widget id=”black-studio-tinymce-2″]

Nedan kan ni se några av de filmer vi producerat

Företagsfilm producerad för Orange Mountain Bikes i England.

En minidokumentär som skall ge kunder ökad förståelse för det genuina hantverk som varje producerad Orange ram går igenom innan det blir en komplett cykel.

Orange Mountin Bikes är motsvarigheten till Mercedes Maybach inom mountainbike. Företaget grundades 1988 i Halifax (England). De har sedan starten designat och konstruerat cyklar med extremt hög kvalitet och finish. De har idag återförsäljare i 26 länder.

Info-reklam för Suunto med Johan Olsson.

Inspelad under en dag i Östersund. En film som lanserades i samband med Suunto Ambit- serien av klockor. För att på ett enklare sätt framhäva några av klockornas unika funktioner.

Suunto är ett finskt företag som grundades 1936 av orienteraren och uppfinnaren Tuomas Vohlonen. Företagets huvudkontor ligger i Vanda, Finland och deras produkter säljs i över 100 länder, och de har mer än 400 människor anställda världen över. De är bland annat kända för sina dykdatorer, äventyr och sport klockor med premium kvalitet och känsla av lyx.

En info-reklam för Trädakuten AB.

Målet med filmen är att ge kunder en inblick i hur det går till när man beskär träd ur en arborists synvinkel.

Trädakuten Ab är ett företag som arbetar säkert och effektivt med hjälp av den senaste tekniken, många års erfarenhet och med ett brinnande intresse för träd och miljö.

De arbetar med beskärning för att underhålla dina träd så att de håller sig friska och lever länge. Eller för att både nu och på lång sikt hjälpa dem att samexistera med er som ägare. Bättre bild på parabolen eller mer sol på altanen behöver definitivt inte betyda fällning. Trädakutens arborister ger er ett bättre alternativ, en proffsig beskärning som både vårdar trädet och ert förhållande till det.

Teser för Sanningspodden med Annika Sjöö & Åsa Berggren.

Sanningspodden är en podcast med raka rör och äkta vara, av och med hälsoinspiratören Annika Sjöö och träningsprofilen Åsa Berggren. Välkommen att ta del av tankar och frågeställningar kring inre och yttre hälsa – ett forum där man pratar om livet som det verkligen ÄR!

Här berör vi allt inom träning, kost och hälsa på både ett personligt och underhållande plan. Vi bjuder på oss själva till 100% och ger dig en inblick i hur det egentligen går till i hälso- och fitnessbranschen, bakom kulisserna! Om man skrattar åt oss eller med oss spelar mindre roll, bara podden inte tar energi – utan ger.

Info-reklam för Suunto Ambit2 Run.

En film som lanserades i samband med Suunto Ambit- serien av klockor. För att på ett enklare sätt framhäva några av klockornas unika funktioner.

Suunto är ett finskt företag som grundades 1936 av orienteraren och uppfinnaren Tuomas Vohlonen. Företagets huvudkontor ligger i Vanda, Finland och deras produkter säljs i över 100 länder, och de har mer än 400 människor anställda världen över. De är bland annat kända för sina dykdatorer, äventyr och sport klockor med premium kvalitet och känsla av lyx.

Info-reklam för Midsona Udo´s Choice med Johanna Andersson

Midsona Sverige utvecklar och säljer produkter som hjälper människor att må bättre.

Midsona Sverige är en av de ledande leverantörerna inom hälsa och välbefinnande i Sverige. På huvudkontoret  i Malmö och försäljningskontoret i Stockholm arbetar ca 50 personer som alla brinner för vår mission – att göra det lättare för dig att själv bidra till ett sundare liv i vardagen.

Vi erbjuder pålitliga produkter och varumärken inom hälsosamma livsmedel och hygienprodukter, sportnutrition, viktkontroll, förkylningsprodukter m m – allt med inriktning på ditt välbefinnande och din hälsa. Vi har ett stort sortiment av ekologiska produkter och även specialprodukter för dig som är känslig för t ex laktos eller gluten.

Våra produkter och varumärken finner du överallt – i livsmedelshandeln och på apotek, i hälsokostbutiker eller på gymmet och i nätbutiker.

Info-reklam för Ted Pettersson

Ted Pettersson är en svensk cyklist som tävlar i Mountainbike och Cyclocross.  Han tävlar för svenska landslaget i Cyclocross. Han går snart sista terminen på cykelgymnasiet i Falun.

Han har en fin meritlista med många vinster på både Mountainbike och Cyclocross.

 

Behöver ni hjälp med företagsfilm

Kontakta oss så kan vi berätta hur vi kan hjälpa er nå ut till era kunder.