Här finner ni ett litet urval av de bilder som vi fotograferat och producerat.

Alla objekt och personer är lika intressanta fast på olika sätt. Det är stor skillnad mellan att fotografera t.ex personalporträtt, industrifoto eller kanske ett event som LV Americas Cup. Vi tycker att det är just i olikheterna som charmen till vårt yrke kommer, möten med olika människor. Letar ni efter en fotograf till nya verksamhetsbilder, personalfoto eller behöver ni kanske hjälp med produktfoto. Vill ni att vi fotograferar ert bröllop eller kanske nya bilder till er socialmedia, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Produktfoto

Ett litet urval med bilder ifrån de produktfotograferingar vi nyligen utfört. Har ert företag en produkt som behöver visa sina muskler och sin fulla potential, tillåt oss att utföra det vi älskar och brinner för, Produktfoto. Vi kan fotografera er produkt i vår fotostudio, eller på plats hos er. Vill ni se exempel på produkter som vi fotograferat, ta en titt i vår portfolio. Hos oss är era produkter i säkra händer, de förvaras utom synhåll för utomstående och hanteras med varsamhet.

Produktfoto

Personalporträtt

Alla kunder gillar att knyta an till personalen som de kontaktar, ett ansikte till den man pratar med ger högre trovärdighet och bygger ett starkare band. Vi hjälper företag med situationsanpassade personalbilder så att de effektivare kan kommunicera med sina kunder. Vi kan fotografera er personal i vår rymliga fotostudio i Kungälv, alternativt på plats i era lokaler. Tillsammans med er så bestämmer vi vad som passar bäst för just er. Kontakt oss så berättar vi mer.

Personalporträtt

Porträttfoto

Nya fina bilder till sociala medier, kanske ny profil bild till LinkedIn eller Facebook. Vi har flera olika paketlösningar med porträttfoto. Vi kan givetvis även skräddarsy något för just dig. Ta en titt i vår portfolio för att se lite av de porträttfoton som vi nyligen producerat. Porträttfotografi i vår studio, hos dig som kund eller kanske ute i naturen. Tillsammans diskuterar vad som kan bli bäst och snyggast i just ert fall. För mer information om priser och leverans se “om oss” och “priser privat”.

Porträttfoto

Verksamhetsfoto

Det som känns som en självklarhet för er, kanske inte är lika solklart för era kunder eller blivande kunder. Vi tar bilder som illustrerar er verksamhet, tjänster och produkter, även bilder ifrån tillverkningsprocesser. Bilder som vanligtvis används för att illustrerar och förstärka ett företags verksamhet på webb, tryckt media eller i bokslut. Vi har stor erfarenhet av att jobba nära och fånga ett företags verksamhet utan att störa de vardagliga rutinerna.

Verksamhetsfoto

Reportagefoto

Vi är frekvent inhyrda av olika typer av redaktioner för att hjälpa dem med reportagefoto. Variationen kan vara stor, ena uppdraget är det bilder på yoga, nästa porträttfoto i hemmamiljö.  Under 2016 hade vi bland annat omslag för tidningen Topphälsa samt flera bilder/ bildserier i både nationella och internationella tidskrifter. Tveka inte att anlita oss, vi levererar bilder med högkvalitet och har lätt för att samarbeta. Vi kan också leverera snygga BTS filmer ifrån våra fotograferingar.

Reportagefoto

Bröllopsfoto

En av livets riktigt stora händelser, dagen man vill minnas för resten av livet. Hjälp minnet lite på vägen, anlita en fotograf som dokumenterar den stora dagens vackra stunder. Vi kan skräddarsy paket stora som små för att passa just era önskemål. Vid dåligt väder så kan vi givetvis ta vackra bröllopsbilder i vår fotostudio i Kungälv. Här kan ni se några exempel ifrån brudpar som valt just oss som bröllopsfotograf. Låt oss dokumentera och förgylla era minnen ifrån er stora dag.

Bröllopsfoto

Industrifoto

Idag är bildbehovet stort, oavsett vad ert företag producerar så behövs bra bilder. Bilder som förmedlar en känsla, bygger ert varumärke eller illustrerar era projekt. Vi har stor erfarenhet av att arbeta på konstruktionsplatser, byggplatser och i andra mer krävande miljöer. Vi har givetvis ID06 och säkerhetsutrustning. Vi levererar kvalitet material med hög kvalitet.

Industrifoto

Matfoto

Behöver ni läckra matbilder till er hemsida, har ni letat med ljust och lykta efter rätt matfotograf som får er mat att stå ut i mängden. Letar ni efter en fotograf som är duktigt på matfoto till artiklar i tidningar eller recept på nätet, kontakta oss: vi har det ni behöver. Vi har fotograferat mat och livsmedel åt många olika kunder. Matfoto till er nya förpackning eller er meny, kontakta oss för mer information.

Matfoto

Djurfoto

Som djurägare är djurfoto som ligger oss varmt om hjärtat. Vackra bilder på just ert husdjur. Fånga valptiden, ta årskort för att se hur den fyrbenta vännen växer och utvecklar. Vi kan utföra husdjursfoto i vår fotostudio i Kungälv eller på önskad plats. Här finns olika paket att välja mellan. Här kan ni se exempel på olika djur som vi fotograferat.

Djurfoto

Reklamfoto

Vi fotografera och producerar bilder med hög noggrannhet, bilder som berättar en historia och skapar en anknytning. Rätt ljust, bra skärpa, rätt känsla och bra resultat. Hos är dessa faktorer en självklarhet. Tillsammans med er kommer vi fram till det bästa för just er fotografering.

Reklamfoto

Rockfoto

Rockfoto, musikfoto kärt barn har många namn. Vi har varit med i många år, på många platser och framför många scener. Behöver ni livebilder till skivomslag eller till tidningar, vi har ett eget stort bildarkiv med rockfotografier. Behöver du som artist eller ni som band promotionbilder så har vi lösningar som passar er. Rockfoto, bandfoto, livefoto vi har det ni behöver. Kontakta oss så berättar vi mer.

Rockfoto

Barnfoto

Jag vet själv hur det är, tiden flyger iväg. Nyss var de bara dagar gamla och man trodde att de alltid skulle vara små och man skulle hinna ta massa fina bilder när de var små. Vi hjälper er att fånga stunderna, de fina ögonblicken, fyll fotoalbumen med bilder ifrån barnens uppväxt. Titta gärna i vår portfolio för att se hur resultatet kan bli.

Barnfoto

Kontakta oss

 

Kontakta oss