Här finner ni vår portfolio, ett litet urval av de bilder som vi fotograferat och producerat.

Vår bredd är en av våra styrkor, från porträttfoto till industrifoto.

Alla objekt och personer är lika intressanta, på olika sätt.
Det är stor skillnad mellan att fotografera t.ex personalporträtt, industrifoto eller kanske event som Americas Cup.

Vi tycker att det är just i olikheterna mellan våra olika uppdrag som är en del av charmen i vårt yrke.
Letar ni efter en fotograf till nya verksamhetsbilder, personalfoto eller kanske ett event. Behöver ni kanske hjälp med produktfoto eller industrifoto? Vill ni att vi fotograferar ert bröllop eller kanske nya bilder till er socialmedia, tveka inte att kontakta oss för mer information.

fashion mix
Porträtt av en frisör

Personalporträtt

Alla kunder gillar att knyta an till personalen som de kontaktar, ett ansikte till den man pratar med ger högre trovärdighet och bygger ett starkare band.
Vi hjälper företag med situationsanpassade personalbilder så att de effektivare kan kommunicera med sina kunder.
Vi kan fotografera er personal i vår rymliga fotostudio i Kungälv, eller på plats i era lokaler.
Tillsammans med er så bestämmer vi vad som passar bäst för just er.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Personalporträtt
Matfoto av vacker upplagd förrätt

Matfoto

Behöver ni läckra matbilder till er hemsida, har ni letat med ljust och lykta efter rätt matfotograf som får er mat att stå ut i mängden.
Letar ni efter en fotograf som är duktigt på matfoto till artiklar i tidningar eller recept på nätet, kontakta oss: vi har det ni behöver. Vi har fotograferat mat och livsmedel åt många olika kunder. Matfoto till er nya förpackning hemsida eller er meny. Kontakta oss och berätta mer om er idé och vision så skall vi tillsammans skapa riktigt läckra bilder.

Matfoto
Jennifer Reinhold i blommig alle

Porträttfoto

Nya fina bilder till sociala medier, kanske ny profil bild till LinkedIn eller Facebook. Vi har flera olika paketlösningar med porträttfoto. Vi kan givetvis även skräddarsy något för just dig.
Ta en titt i vår portfolio för att se lite av de porträttfoton som vi nyligen producerat. Porträttfotografi i vår studio, hos dig som kund eller kanske ute i naturen. Tillsammans diskuterar vad som kan bli bäst och snyggast i just ert fall.
Här kan du läsa om och ser fler av våra porträttfoton.

Porträttfoto

Produktfoto

Ett litet urval med bilder ifrån de produktfotograferingar vi nyligen utfört. Har ert företag en produkt som behöver visa sina muskler och sin fulla potential, tillåt oss att utföra det vi älskar och brinner för, Produktfoto.
Vi kan fotografera er produkt i vår fotostudio, eller på plats hos er.
Vill ni se exempel på produkter som vi fotograferat, ta en titt i vår portfolio.
Hos oss är era produkter i säkra händer, de förvaras utom synhåll för utomstående och hanteras med varsamhet.

Produktfoto

Verksamhetsfoto

Det som känns som en självklarhet för er, kanske inte är lika solklart för era kunder eller blivande kunder.
Vi tar bilder som illustrerar er verksamhet, tjänster och produkter, även bilder ifrån tillverkningsprocesser.
Bilder som vanligtvis används för att illustrerar och förstärka ett företags verksamhet på webb, tryckt media eller i bokslut.
Vi har stor erfarenhet av att jobba nära och fånga ett företags verksamhet utan att störa de vardagliga rutinerna.

Verksamhetsfoto

Industrifoto

Idag är bildbehovet stort, oavsett vad ert företag producerar så behövs bra bilder. Bilder som förmedlar en känsla, bygger ert varumärke eller illustrerar era projekt. Vi har stor erfarenhet av att arbeta på konstruktionsplatser, byggplatser, tunnlar och i andra mer krävande miljöer.
Vi har givetvis ID06 och säkerhetsutrustning.
Vi levererar kvalitets material med hög kvalitet. Oavsett om ni arbetar undermark, ovan mark eller på högre höjder så kan vi hjälpa er med både industrifoto och industrifilm.

Industrifoto
Sjöräddningen åker ut mot Måseskär

Drönarfoto

Drönarfoto & Flygfoto sedan 2013
Fotografering och film med drönare eller helikopter
Vi har flerårig erfarenhet av arbete med drönare.
Vi har skapar foto och film från luften sedan 2013

Med hjälp av drönare så kan vi  på ett kostnadseffektivt sätt fotografera och filma från alternativa vinklar. Vi kan också nå höjder som ger en helt annan överblick, detta lämpar sig mig mycket väl för byggprojekt, event, reklamfilm och vida vyer.
Se mer om hur vi kan ta ert material till nya höjder.

Drönarfoto

Drönarfilm

Drönarfilm & Flygfilm sedan 2013
Filminspelning med drönare eller helikopter
Vi har flerårig erfarenhet av arbete med drönare.
Vi har skapar foto och film från luften sedan 2013

Med hjälp av drönare så kan vi  på ett kostnadseffektivt sätt fotografera och filma från alternativa vinklar. Vi kan också nå höjder som ger en helt annan överblick, detta lämpar sig mig mycket väl för byggprojekt, event, reklamfilm och vida vyer.
Se mer om hur vi kan ta ert material till nya höjder.

Drönarfilm

Eventfoto

Vi har många års erfarenhet av eventfoto, vi har under året arbetat på flera olika typer av event. Sportevent, musikevent och kulturevent.
Redan 2007 började vi fotografera musikevents, konserter för olika bildbyråer. Sedan dess har vi ofta varit inhyra på både företagsevent och mer publika event som olika former av sportevent.
Vi kan hjälpa er med både bilder och film från era event.
Detta gör oss till en fantastisk mediapartner till ert event.

Vi hjälper er fånga de gyllene ögonblicken från företags kick-off, företagsmingel, PR-event eller företagsfester.

Eventfoto

Interiörfoto

Varje rum eller lokal är unik, vi hjälper er att visa era rum, lokaler på bästa sätt. Interiörfoto för Hotell, SPA- anläggningar, Restauranger mf.
Vi kan se till så att ni får attraktiva bilder som på ett bra sätt förmedlar just er unika känsla. Vår omtyckta affärsmodell gör att ni som kunder får bilder/ film som ni kan använda så länge ni önskar helt utan begränsningar.

Interiörfoto

Reklamfoto

Vi fotografera och producerar bilder med hög noggrannhet, bilder som berättar en historia och skapar en anknytning.
Rätt ljust, bra skärpa, rätt känsla och bra resultat. Hos är dessa faktorer en självklarhet. Tillsammans med er kommer vi fram till det bästa för just er fotografering, allt för att ni skall få så bra bilder som möjligt. Vi skapar bilder som gör ert arbete lite enklare.

Drönarfilm

Reportagefoto

Vi är frekvent inhyrda av olika typer av redaktioner för att hjälpa dem med reportagefoto. Variationen kan vara stor, ena uppdraget är det bilder på yoga, nästa porträttfoto i hemmamiljö.
Under årens gång har vi haft framsidor och omslag på bland annat tidningarna ToppHälsa, Upplev, Flinck och böcker för Bonnier förlag, Pagina förlag och Tukan förlag.

Reportagefoto

Rockfoto

Rockfoto, musikfoto kärt barn har många namn. Vi har varit med i många år, på många platser och framför många scener.
Behöver ni livebilder till skivomslag eller till tidningar, vi har ett eget stort bildarkiv med rockfotografier.
Behöver du som artist eller ni som band promotionbilder så har vi lösningar som passar er. Rockfoto, bandfoto, livefoto vi har det ni behöver. Vi kan hjälpa er skapa unika bilder, med nya perspektiv. Vi kan givetvis också hjälpa er med film från konserter och musikevent. Vi har filmat konserter på Amaze Festival, Liseberg och fler platser.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Rockfoto

Sportfoto

Sport eller actionbilder till reklam, sportbilder till tidningar. Utmanande väder och svåra situationer. Snabba atleter, stora segel eller perfekta träffar.
Vi är de sportfotografer som ni letat efter.
Sportfoto handlar om så mycket mer än att ha en snabb kamera. Vi vill gärna berätta om vad vi kan erbjuda just er, kontakta oss för mer information.
Vi hjälper er leverera bild och film ifrån sportevent, vi har nyligen haft nöjet att leverera foto och film till Gotaloppet, Jubileumsloppet, Kungälvsrundan mf.
En sportfotograf som läser spelet får de gyllene lägena.

Sportfoto

Bröllopsfoto

Bröllopsdagen, en av livets stora stunder. Vi vet precis hur det känns, vi har själva planerat, planerat igen, bokat lokal, bröllopsfotograf, letat kläder. Allt för att få den stora dagen att bli precis så som man tänkt.

Vi kan skräddarsy paket stora som små för att passa just era önskemål. Här nedan visar vi några av våra mest populära paket.
Här kan ni se exempel ifrån brudpar som valt just oss som bröllopsfotograf.

Vi kan också hjälpa er med bröllopsfilm, inklusive drönarbilder från ert bröllop.

Bröllopsfoto

Gravidfoto

En vacker tid, en tid när ett nytt liv växer fram. Vi hjälper er skapa tidlösa och vackra minnen från  denna tid.
Vi erbjuder gravidfoto i studio eller ute på location.
Drömmen om att stå ute på en vacker äng, eller kanske sitta på hästryggen eller på de sommar varma klipporna med solnedgången i bakgrunden.
Vi kan hjälpa dig med gravidfoto från alla dessa platserna. Då alla årstider har sin charm så kan vi tillsammans med er komma fram till den bästa lösningen för just er.

Gravidfoto

Barnfoto

Jag vet själv hur det är, tiden flyger iväg.
Nyss var de bara dagar gamla och man trodde att de alltid skulle vara små och man skulle hinna ta massa fina bilder när de var små.
Vi hjälper er att fånga stunderna, de fina ögonblicken, fyll fotoalbumen med bilder ifrån barnens uppväxt.
Vi kan kan hjälpa er med barnfoto ute på er gräsmatta, på en vacker äng, i vår studio. Här är det bara fantasin som sätter gränser för val av plats.
Titta gärna i vår portfolio för att se hur resultatet kan bli.

Barnfoto

Familjefoto

Vi fångar hela familjen på bild, igen behöver springa fram och tillbaks mellan kameran och familjen. Familjefoto i studio eller ute i naturen. Hela familjen eller kanske till och med släkten.
Vi fotograferar er i vår studio eller utomhus på en vacker plats som ni eller vi tillsammans väljer. Vill ni alla sitta på varsin häst ute på en vacker äng, inga problem, vi kan hjälpa er förverkliga alla idéer.
Oavsett så hjälper vi er skapa minnen. Kanske den perfekta julklappen till mor och far. Givetvis så kan vi också hjälpa er med fysiska bilder från er fotografering.

Familjefoto

Studentfoto

Den stora dagen, dagen av frihet. Dagen som firas med pompa och ståt men också går så fort.
Vi kan hjälpa er med foton från både själva ögonblicket då er student går ut från skolan till den varma mottagningen på skolgården och hemma hos er. Vi fångar ögonblicken, så att ni kan njuta av dagen och fira med er student. Vi skapar minnen för livet.

Studenfoto

Djurfoto

Som djurägare är djurfoto som ligger oss varmt om hjärtat. Vackra bilder på just ert husdjur.
Vi kan fotografera ert djur i vår fotostudio i Kungälv eller på önskad plats. Vi erbjuder lite olika paket, dessa går givetvis att skräddarsy helt efter era önskemål. Här kan ni se exempel på olika djur som vi fotograferat.

Djurfoto

Naturfoto

Vi skapar mycket bild och film för svensk turism, det kan vara små idylliska hamnar längs vår vackra kust eller stora orörda skogar i inlandet. Allt har sin charm och skönhet. Vi har fotograferat natur och landskap på många platser runt om i världen. Här kan ni se en liten del av de bilder vi fotograferat och många av dessa bilder går också att köpa som prints.

Naturfoto

Ta gärna en titta i några av våra andra portfolios

 Personalporträtt

Verksamhetsfoto

 Industrifoto

 Drönarfilm