Här kan ni läsa mer om vår prissättning

Vi försöker att alltid leverera ett så bra resultat som möjligt, detta på alla plan. Allt från bemötande, fotografering och fram till själva leveransen av bild/ film.

Några av våra tjänster riktade mot företag

 

 

 • Drönarfoto
 • Drönarfilm
 • industrifoto
 • Industrifilm
 • VD-fotografering
 • Verksamhetsfoto
 • Verksamhetsfilm
 • Företagsfotografering
 • Personalporträtt
 • Reportagefoto
 • Reklamfoto
 • Produktfoto
 • Produktfilm
 • Info-reklam
 • Reklamfilm
 • Intervjufilm
 • Reportagefilm
 
 
1
1

Obegränsad användning

Fri användning under obegränsad tid

För att underlätta för er som företagskunder så levererar vi bilder och film som ni har rätten att använda fritt under obegränsad tid.

Enklare för er som kund
För er som kund blir detta både billigare och mycket enklare. Ni betalar för bilden/ filmen en gång sedan kan ni använda den hur länge ni önskar och vart ni önskar. Ni behöver alltså inte licensiera om bilden/ filmen för att kunna använde den flera gånger eller per år.

Tidsbesparande och kostnadseffektivt
Detta spar både tid och pengar för båda parterna, för er som bildköpare blir det mycket enklare. Ni vet att bilderna som ni köpt, kan ni använda hur många gånger som helst utan att behöva tänka på kring kostnader.

En succé för er som bildköpare, vi gör det enkelt och kostnadseffektivt att anlita oss.
Detta gäller för er som köpare till bilderna, detta kan inte överlåtas/ säljas till tredje part.

Vår prissättning

Vår prissättningsmodell

Vill vill att det skall vara enkelt att arbeta med oss, en tidseffektiv produktion där ni som kund har kolla på projektets kostnader.

Löpande debitering
Den mest traditionella prissättningsmodellen, ni betalar en fast avgift per timme genom hela jobbet. När ni bokar ert projekt så kan man estimera den beräknade tidsåtgången så att ni får ett uppskattat slutpris.

Fastpris
Innan projektet startar så beräknas ett fast pris utifrån den beställning ni som kund gjort. Ni får då ett fast pris på det önskade arbetet.
Ett perfekt sätt att hålla kolla på kostnaderna. Perfekt om det är så att ni har en budget och vill få så mycket material som möjligt för just den summan som ni har att spendera.

Inga dolda kostnader när ni anlitar oss, inga obekväma överraskningar.
Vi håller oss till budget.

Personalporträtt

2399

2399kr avser pris per person inklusive val av 2 stycken digitala bilder. Ex.moms

Industrimaskin i tunnel belyst av stark strålkastare

Verksamhetsfoto

1850kr/ påbörjad timme

1850kr/ påbörjad timme alternativt ett offererat pris för ert önskade jobb. Ex.moms

Drönarfoto

Från 4000kr

Från 4000kr ink 3 stillbilder. Ex.moms.

Hur kan vi hjälpa er? Har ni ett jobb som ni behöver hjälp med?

Sänd oss ett mail så ser vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt, oavsett om det gäller en reklamfilm eller kanske produktfoto.

Kontakta oss

Ta gärna en titta i några av våra portfolios

 Industrifoto

Verksamhetsfoto

 Produktfoto

 Drönarfoto

 Eventfoto

Filmproduktion

 Matfoto

 Reklamfoto

Betalning & Användning


Betalningsalternativ:
 Faktura, vid utebliven betalning vidtas rättsliga åtgärder. Detta ses även som otillåten användning av upphovsrättsskyddat material och debiteras i enlighet med SFF´s avtal för olovlig användning/ spridning upphovsrättsskyddat material.
Vi är stolta över det arbete vi gör och vill gärna visa någon av bilderna vi hjälpt er att skapa på vår webb och i vår SOME, om ni önskar att vi inte visar just era bilder får ni gärna meddela oss detta.

Vi ser fram emot att hjälpa er med bilder, film och animationer.

 

Inget finstilt

Vi är stolta över oss och det arbete vi utför. Här kan du som företagskund läsa information om våra leveranser, betalning mm. Vi har ingen liten text, inga luriga avtal. Vi vill att allt skall vara glasklart.

 

Moms

Moms tillkommer på alla tjänster som vi levererar till företag.

 

Vi vill gärna visa era fina bilder och göra reklam för er

Vi förbehåller oss rätten att använda bilder från fotograferingar till vår portfolio och blogg samt Facebook/ Instagram om inte annat är överenskommet.
Fri och obegränsad användning

Fri användning under obegränsad tid. För att underlätta för er som företagskunder så levererar vi bilder som ni får rätten att använda fritt under obegränsad tid. Detta gäller för er som köpare till bilderna, detta kan inte överlåtas/ säljas till tredje part utan att detta beställs i samband med att ni bokar oss.

 

Leveranstid

Leveranstiden är normalt om inte annat kommuniceras 10 arbetsdagar. Expressleverans går i många fall att boka mot ett extra tillägg. Om du önskar expressleverans bör detta bokas innan vi utför er fotograferingen. Pris för expressleverans beror på storleken av leveransen.
Milersättning

Om platsen för fotograferingen är mer än 30km ifrån Göteborg eller Kungälv tillkommer milersättning med 45kr/ mil efter första milen.