Creative Mornings – 31 porträtt på 30 minuter

By May 29, 2017Nyheter

Creative Mornings

I samarbete med Shutterstock så blev jag utvald att fotografera porträtt på Creative Mornings i Göteborg.
Det var lite som en kombination av rockfoto och att fotografera i studion (som jag ofta arbetar i). Det gick fort men var fortfarande headshots, som jag brinner för. Jag började med att sätta upp ljuset som jag ville ha det, jag visste att det inte skulle ges tid till att justera mellan de olika personerna, så det fick bli en setup som skulle fungera bra till personer med olika längd. 31 porträtt på mindre än 30 minuter. Det var otroligt roligt.

Creative Mornings

Vad är det, vart hittar man dessa kreativa frukostbjudningar?

Creative Mornings är ett concept som grundades av Tina Eisenberg, 2008 i NY (USA). Konceptet bygger på att kreativa människor träffas en fredagsmorgon/ månad för att lyssna på ett ca 20min tal, äta gratis frukost samt träffa andra kreativa människor. Idag finns Creative Mornings i över 100 olika städer runt om i världen.

Leave a Reply