Skoda Kodiaq – Den nya företagsbilen

By March 18, 2017Nyheter

Skoda Kodiaq

En bild som klippt och skuren för en äventyrlig fotograf.

Ni som känner mig vet att jag vill ha en bil som inte begränsar mig, idag har jag en Skoda Superb L&K – 2017 – DSG6 4X4, den är helt fantastisk. För mig som älskar välproducerad musik så är det underbar att sitta i bilen och njuta av det välstämda ljudet ifrån Canton-systemet.

Skoda Kodiaq

Kommer att bli ännu bättre, för mig är det otroligt skönt att ha en bil med lite högre markfrigång, varför? Jo när man är ute och arbetar i naturen (fotograferar/ filmar) så är det extremt skönt att kunna köra in till vägkanten och parkera för att snabbt springa ut och ta en bild, oavsett om man åker på en grusväg eller en normal landsväg.

Skoda Kodiaq

Som jag längtat efter en SUV med stort bagage och vacker design.

För mig är bilen ett verktyg, på samma sätt som kameror är verktyg i mitt arbetsliv. Jag väljer verktyg för att förenkla min vardag. På samma sätt betyder en bil frihet, jag letar efter en bil som inte begränsar mig utan istället ger mig möjligheter. Nu är jag otroligt peppad för en SUV igen, jag har tidigare kört (SUV´S)  Jeep Grand Cherokee & Land Rover Defender 110, sistnämnda var bäst av de två men kanske inte den optimala kompromissen mellan skog och stad. Så det här kommer bli otroligt roligt.

När tystnaden får tala

En annan egenskap som jag verkligen värdesätter i en bild är en tyst kupé, min Superb upplever jag som mycket tyst och behaglig och Kodiaq var ännu tystare. Samma fina ljudsystem ifrån Canton (8 högtalare) ger en nyanserad ljudbild med både djup, klang och precision.

Stort bagage

Det är så mycket trevligare och enklare att packa in all utrustning när bagageutrymmet är stort. I Kodiaq är det både djupt, brett och högt. Perfekt för stora kameraväskor, stativ och cyklar. På bilden har jag packat extremt luftigt för att visa både höjden och djupet. Det är ett stort stativ och två stora kameraväskor + 2st Profoto B1.

Detta är inte ett sponsrat inlägg

Jag har sedan några år tillbaks kört Skoda & Mazda, för mig handlar det om att jag hittat “hem” hos min bilhandlare. Jag köper bil hos Autohallen i Stenungsund, för mig är den familjära känslan och hjälpen värd mer än något annat.

Simply Clever – Fylld med smarta funktioner

Smart skydd för dörrarna, kommer automatiskt ut för att skydda dörrkanterna

Off-road läge och smart fyrhjulsdrift

Leave a Reply